TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Beszédek és bemutatók

Nyúlt Levél Mácz Ákos elnök úrnak
a 2006-os Év elnöke választás győztesének


Tisztelt Elnök Úr!

Engedje meg, hogy írásban, megismételten gratuláljak győzelméhez! Az ön személyiében egy olyan elnököt tisztelhetünk, akinek fényképe alulfókuszált. Mindazonáltal elismerten Ön volt az egyetlen elnök, aki tett is valamint azért, hogy az Élő Költők Társasága átvészelje a 2005 augusztus - 2006 augusztus időszakot.

Bízom benne, hogy elnöki címe gyógyír minden keserűségére, de nem hiszem. Egyrészt győzelme értékét meglehetősen gyöngíti az a tény, hogy a többi versenyző még jó előre eltörte a lábát és a rajtkocka helyett elment kockázni. Másrészt tevékenysége válságmenedzselés volt. Ne értsen félre, én aztán tudom, hogy mi a különbség válság és menedzselés között!

A többi elnök úr (bár a szavazás részeredménye titkos) is egyértelműen foglalt állást ön mellett. Ezzel megadta az utolsó esélyt arra, hogy az ÉKT tovább éljen. És ÖNT hatalmazta fel vezetőül!

Ha nyilvános lenne, hogy én kire szavaztam, azt mondanám, azért szavaztam rád, mert programoddal egyet tudok érteni, kedves elnöktársam!

Várom programindító üzenetedet, várom a bombahírt! Előre is biztosítalak támogatásomról.

ÉN akarom az ÉKT-t, és akarok érte tenni is! Várom a rám osztott feladatot és felelősséget, várom a megújhodást, a friss szelet. Én akarok érettségi tétel lenni, és akarok ÉV elnöke lenni. (És leszek is!:)

Budapest, 2006. augusztus 11.


Maradok Tegezve is Tisztelettel,


Revuczky Mátyás
Választott elnök
ÉKT



Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014