TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
Cegléd, Felház u. (Szuperinfó), vagy???
----------------------------------------------------------------
M E G H Í V Ó


Mottó: "Amikor már közel vagyunk a célhoz, mindig csak pár lépés van hátra."
(Paul Lechard Priscott)

Ezúton szeretettel meghívom az ÉKT soron következő, ünnepi DB ülésére, amelyet november 04-én (pénteken) Budapesten, a Balassi-auditóriumban tartunk meg.

Gyülekezés (az állás kezdete): 18.50 - 18.59 A lépcsőház ajtajában
Az ülés kezdete: 19.00 óra

Napirend előtti pontok:

1. Az Ügyvezető Elnök és a házigazda a meghatottság könnyeivel szemükben fogadják az érkező elnököket, akik valamennyien (mindnyájan) leróják tiszteletüket az ünnepeltek előtt.
2. A busznyi ajándék átvételét követően egymás vállát átölelve, a nevetéstől hahotázva foglalják el helyüket az üres teremben, a DB feliratú reklámpárnákon.
3. A házigazda elnök külön köszönetét fejezi ki az ügyvezetőnek, amiért üzemanyagot nem sajnálva, amortizációt nem számolva oroszlánrészt vállal a feleslegessé vált ingóságainak hazaszállításában. Elismerését tárgyi formában is tolmácsolja!!!

Napirendi pontok:

1. Himnusz (az ünnepeltek tiszteletére)
2. Nimbusz (az ünnepeltek fejére)
3. Grimbusz (majd Reveu napirendi pontjánál)
4. "34 év távlatából" Marina Béla Társadalmi Elnök szentimentális beszámolója eddigi életútjáról, kiemelve annak legfontosabb állomásait (nők, ÉKT.)
5. "Vajon mit hoz a következő 34?" Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök paranormális jövőbe tekintése
6. Felolvasóest: A határidőre elkészült folytatásokat egymásnak olvassák fel az írók.
7. Beolvasó est: Rövid szóbeli magyarázat minden idők legidegesebb és legszétesettebb barátságbontó ülésén tanúsított elnöki magatartásokról, amikor a tisztelt elnök urak nemes egyszerűséggel bojkottálták napirendi pontjaimat és túlléptek rajta(m), mint egy agyatlan, kiélt kurván. Magyarázat váró: Revueu Magyarázat nyújtó: Mácz Ákos eu, Marina Béla eu, Nagy Lajos eu, Bocsánat:-) Dr. Nagy Lajos eu
8. Azokról a lepukkant vidéki ex-vízilabdásokról, akik később a nagyvárosba felkerülve elfelejtik honnan indultak el. Ezen belül is azokról, akik a Felház utcában születtek, de már elbontották a szülői házukat. Az állandó elégedetlenkedőkről, azokról a pesszimista fazonokról, akik…Adogat: Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök Fogadás: jobbról (szélső jobbról?)
9. Az ÉKT szerepe abban, hogy kevesebbnek látszom, ugyanakkor világosabb vagyok a koromnál.
10. Egyebek
11. Elnöki kívánságműsor


Cegléd, 2005. október 28.


Dr. Nagy Lajos
Ügyvezető Elnök



Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014