TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
2006 - LOVE OF THE YEAR
----------------------------------------------------------------
M E G H Í V Ó

"Nem az a fontos, hogy mind ott legyünk, hanem az, hogy ne hiányozzon senki!"
(Dale Carnegi szomszédja)


Ezúton szeretettel meghívom az ÉKT soron következő díj- és címadományozó ülésére, amelyet 2006. augusztus 05-én (szombaton) - immár hagyományosan - Siófok-Törekin, a Revuczky pusztán, illetve Anci néni kocsmájában tartunk meg.

Gyülekezés: 13.00-ig (Anci néni vendéglője)
Az ülés kezdete: a helyi szokásoknak megfelelően

Napirend előtti pontok

1. Az érkező elnökök döbbent lelkesedéssel nyugtázzák, hogy a Siófok-Töreki településjelző oszlop le van takarva egy "KÖSZÖNTJÜK AZ ÉKT KÉPVISELŐIT" feliratú táblával, és ugyanez látható minden második villanykaró-pár közé kihúzott molinókon is.

2. Az út szélén a helyi iskola diákjai virágokat szórnak az érkező vendégek autói elé.

3. Anci néni vendéglőjének különtermében alkalmi irodalmi kiállítóhelyet rendeztetett be a házigazda elnök, ahol az ÉKT ereklyéi tekinthetők meg augusztus végéig.

4. Az elnökök, az alelnök és a Független Nővizsgáló most még örömittasan - később öröm nélkül - hajtják fel a névre szóló pohárban kikészített üdvözlő italokat (welcome drinks)

5. Ekkor veszik csak észre, hogy az egyik elnök nem autóval jött. Sőt repülővel és gyalog sem. Lényegében egyáltalán nem jött. Ment.

6. Egy pillanatra szomorúságtól csillogó, csalódott tekintetek fonódnak egymásba. Aztán éktelen hahotázásba kezdenek, mert végig ott volt csak ők nem vették észre. Ő így volt jelen egész évben.

7. Tehát "nem ő van máshol, hanem mi vagyunk itt". (Dale Carnegi anyja)



Napirendi pontok

1. Az ügyvezető elnök köszönti az elnökséget, név szerint megemlítve a hiányzókat.

2. Hat éves az ÉKT. Az elnökség nevében vidám, optimista hangvételű ünnepi beszédet mond Revuczky Mátyás Választott Elnök.

3. "A Béla miatt van az egész" a személyiségi jogok védelmére is figyelemmel pesszimista ünnepi beszédet mond Mácz Ákos Tiszteletbeli Elnök.

4. "Mea Culpa" Marina Béla Társadalmi Elnök előre megírt védőbeszédét felolvassa a védő Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök

5. "Hoztam a tortát" Monori Zsolt Alelnök úr gasztronómiai kitekintése

6. Díjkiosztó Gála. Előterjesztő: Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök

7. "Köszönöm a bizalmat" kuncogni jó koncepciók a következő 1 évre.Minden elnök felvázolja a Társasággal kapcsolatos elképzeléseit, fejlesztési terveit arra az esetre, ha Ő nyeri a választást

8. ÉV elnöke választás. Előterjesztő: Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök. Lebonyolító: Kuthy György Független Nővizsgáló, szavazatszámláló, élő lelkiismeret, titkokat sírba vivő.


Cegléd, 2006. július 18.



Dr. Nagy Lajos
Ügyvezető Elnök

Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014